Lojë e përplasjes së aviatorit – Strategjitë dhe taktikat për të maksimizuar fitimet tuaja

Lojë Aviator Crash e Spiber’s është një lojë tërheqëse e fatit, ku ju duhet të zgjidhni shanset tuaja dhe të fitoni shpërblime të mëdha! Me strategjitë dhe taktikat e duhura në vend, ju mund të maksimizoni fitimet tuaja ndërsa minimizoni rrezikun. Këtu janë disa këshilla për të luajtur lojën e përplasjes së aviatorit të Spiber.

Aviator Game Winning Strategy_1
Në këtë imazh mund të shihni lojën klasike të Aviatorit me disa hile të zgjuara për t’u dhënë lojtarëve një avantazh. Lojtari është treguar duke mbajtur një pirg kartash dhe duke përdorur lëvizje strategjike në avantazhin e tyre. Shtë një lojë me zgjuarsi, fat dhe aftësi që kërkon mendim të shpejtë dhe planifikim të kujdesshëm për të fituar.
Live Casino House
live Casino House logo
Vlerësim
4.8/5
Bonus
Bonus i Parë Depozitave Deri në $/€ 300
Leonbet
Vlerësim
4.8/5
Bonus
Bonus i Parë Depozitave Deri në $/€ 300

1xbet

Vlerësim
4.7/5
Bonus
Deri në +500% në Depozitë

Pin-up

Vlerësim
4.8/5
Bonus
Deri në 120% Bonus

Mostbet

Vlerësim
4.9/5
Bonus
Deri në +500% në Depozitë

Strategjia e Aviatorit për një bast 

Aviator është një lojë emocionuese e kartave që mund të luhet me dy ose më shumë lojtarë. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të argëtuar dhe kaluar kohën, por gjithashtu mund të përdoret si një mënyrë për të fituar para. Për ta bërë këtë, do t’ju duhet të përdorni strategji të ndryshme në varësi të tolerancës suaj të rrezikut dhe aksioneve të lojës. Këtu janë disa taktika për t’u marrë në konsideratë kur luani Aviator për para.

Taktikat minimale të rrezikut

Gjëja më e rëndësishme për të kujtuar me çdo lojë të lojërave të fatit është të luani gjithmonë të zgjuar dhe të dini kufijtë tuaj. Filloni duke vendosur një buxhet që mund të përballoni dhe pastaj t’i përmbaheni! Kur bëhet fjalë për Aviatorin, qëllimi duhet të jetë minimizimi i rrezikut tuaj dhe maksimizimi i përfitimit të mundshëm. Për ta bërë këtë, vendosni baste të vogla, por gjithashtu sigurohuni që t’i kushtoni vëmendje kartave në lojë. Nëse mund të identifikoni modele dhe të rritni besimin tuaj që do të fitoni, atëherë mund të bëni baste më të mëdha me më pak rrezik.

Taktika e moderuar e rrezikut për të fituar para të vërteta

Për ata që kërkojnë pak më shumë eksitim dhe pagesa më të mëdha, ekzistojnë disa taktika të moderuara të rrezikut për t’u marrë parasysh kur luajnë Aviator për para. Theelësi këtu është të jesh i ndërgjegjshëm për shanset dhe gjithmonë të luash i zgjuar. Konsideroni strategjitë e kundërshtarëve tuaj ’ si dhe tuajat dhe përdorni kartat tuaja me mençuri. Ju gjithashtu mund të dëshironi të vendosni baste më të mëdha më shpesh – kjo mund t’ju ndihmojë të përfitoni nga situata të favorshme, por gjithashtu të rritni humbjen tuaj të mundshme.

Taktika të rrezikshme

Për ata që janë të gatshëm të ndërmarrin më shumë rreziqe dhe të shkojnë të gjithë, ka disa taktika të rrezikshme për t’u marrë parasysh kur luajnë Aviator. Qëllimi këtu është të kapitalizojmë fitoret e mëdha ndërsa minimizoni humbjet me bastet e vogla. Për ta bërë këtë, do të dëshironi të jeni shumë agresivë dhe të vendosni baste më të mëdha shpesh. Kjo mund t’ju ndihmojë të fitoni të mëdha nëse jeni me fat, por gjithashtu mbart me vete potencialin për humbje të mëdha – kështu që sigurohuni që të luani zgjuar dhe të dini kur është koha për të lënë!

Strategjia e Ndërlidhjes së Aviatorit

Loja e përplasjes së aviatorit është një lojë popullore që përfshin bastet nëse aviatori do të rrëzohet në tokë apo jo. Shtë një lojë e thjeshtë dhe emocionuese me pagesa të larta, por ju mund të rritni shanset tuaja për të fituar duke përdorur një strategji dy-bitësh. Ja se si funksionon:

Aviator Two-Betting Strategy_1
Në këtë imazh mund të shihni Kornizën e Strategjisë së Aviatorit, e cila lejon bizneset të hartojnë dhe zbatojnë një strategji që do t’i vendosë ato në rrugën e suksesit. Duke ndjekur këtë kornizë, kompanitë mund të zhvillojnë planin e tyre personal për arritjen e qëllimeve të tyre të dëshiruara në një mënyrë të strukturuar dhe të organizuar.

Identifikoni një bast me rrezik të lartë 

Hapi i parë për të përdorur një strategji me dy përfundime është identifikimi i një basti me rrezik të lartë. Kjo do të thotë që ju duhet të kërkoni baste që kanë pagesën më të lartë të mundshme, por gjithashtu përfshijnë shumë rrezik. Këto lloje bastesh zakonisht etiketohen si baste “ me rrezik të lartë ” ose “ të paqëndrueshme ”. 

Rritni shanset tuaja për të fituar 

Pasi të keni identifikuar një bast me rrezik të lartë, hapi tjetër është rritja e shanseve tuaja për të fituar. Për ta bërë këtë, do të dëshironi të vendosni dy baste në vend të një. Basti i parë duhet të jetë për rrëzimin e aviatorit dhe basti i dytë duhet të jetë kundër tij. Në këtë mënyrë, pavarësisht nëse aviatori rrëzohet apo jo, do të jeni të sigurt që të paktën të prisheni madje. 

Maksimizoni Fitimet tuaja 

Hapi i tretë dhe i fundit është të maksimizoni fitimet tuaja. Për ta bërë këtë, duhet të rritni madhësinë e basteve tuaja sa më shumë që të jetë e mundur pa rrezikuar shumë para. Duke rritur madhësinë e basteve tuaja, ju do të jeni në gjendje të maksimizoni fitimet tuaja nëse aviatori përplaset.

Strategjia Martingale 

Strategjia martingale është një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur shanset tuaja për të fituar në lojë. Kjo strategji përfshin marrjen e rreziqeve të vogla, dhe bërjen e basteve shtesë që janë me rrezik të ulët, por ende ofrojnë shpërblime të mundshme. Duke bërë këtë, ju ngadalë do të grumbulloni fitime me kalimin e kohës pa i rrezikuar shumë paratë tuaja. 

Strategjia anti-martingale 

Strategjia anti-martingale është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shmangur humbjet e mëdha në lojë. Kjo përfshin bërjen e menaxherëve të vegjël që janë akoma mjaft të lartë për ju që të fitoni para kur të keni fat. Ideja është që nëse basti juaj humbet, do të keni humbur shumë pak dhe lehtë mund të shëroheni prej tij. Por nëse basti juaj fiton, ju do të keni fituar potencialisht të mëdha dhe mund të maksimizoni shpërblimet tuaja.

Sistemi D’Alembert

Sistemi D’Alembert është një strategji bastesh bazuar në bastet progresive. Ky sistem ndjek idenë se ju duhet të rritni bastin tuaj me 1 UEC sa herë që humbni, dhe ta ulni atë me 1 UEC sa herë që fitoni. Ky sistem funksionon më mirë kur probabiliteti për të fituar ose humbur një raund është relativisht i ngjashëm, si në një lojë Aviator Crash.

Avantazhi i përdorimit të këtij sistemi është se ju lejon të mbani një nivel të qëndrueshëm rreziku, pasi do të rritni bastin tuaj kur ka të ngjarë të humbni dhe zvogëloni atë kur ka të ngjarë të fitoni. Kjo e bën sistemin D’Alembert një zgjedhje të mirë për ata që kërkojnë fitime të moderuara por të qëndrueshme në lojërat Aviator Crash.

Strategjia e Basteve të Laubochere për Aviatorin

Laubochere Betting Strategy to Aviator_1
Në këtë imazh mund të shihni strategjinë e Laubochere për lojën e kazinosë të rrëzimit të aviatorit. Laubochere është renditur si e prekshme për shkak të humbjes së habitatit, ndotjes dhe gjuetisë. Përpjekjet e ruajtjes janë të nevojshme për të siguruar që kjo specie të mbijetojë për gjeneratat e ardhshme të adhuruesve të shpendëve për të vlerësuar.

 

Laubocheresystem është një strategji bastesh bazuar në kombinimin e basteve progresive dhe regresive. Ky sistem ndjek idenë se ju duhet të rritni bastin tuaj me një shumë fikse nëse humbni, dhe ta ulni atë me të njëjtën sasi nëse fitoni. Ky sistem funksionon më mirë kur probabiliteti për të fituar ose humbur një raund është relativisht i ngjashëm, si në një lojë Aviator Crash.

Avantazhi i këtij sistemi është se ju lejon të mbani një nivel të qëndrueshëm rreziku, pasi do të rritni bastin tuaj kur ka të ngjarë të humbni dhe zvogëloni atë kur ka të ngjarë të fitoni. Kjo qasje gjithashtu e bën më të lehtë minimizimin e humbjeve në planin afatgjatë, pasi nuk do të duhet të shtoni shumë në bastin tuaj kur jeni në një humbje.

Strategjia Fibonacci

The Fibonacci Strategy_1
Në këtë imazh mund të shihni strategjinë Fibonacci, një strategji tregtare popullore e përdorur nga shumë investitorë. Sekuenca Fibonacci është një seri numrash ku secili numër është shuma e dy numrave të mëparshëm. Në këtë rast, përdoret për të identifikuar nivele potencialisht fitimprurës për hyrjen dhe daljen e tregtive.

 

Strategjia Fibonacci është një sistem bastesh bazuar në sekuencën Fibonacci, i cili është një model numrash që rriten në vlerë pasi secili numër shtohet së bashku me numrin e tij të mëparshëm. Ky sistem përdoret për të vendosur shumat e basteve dhe ndjek idenë se duhet të rritni bastin tuaj me të njëjtën sasi sa herë që humbni, dhe uleni atë me të njëjtën sasi kur fitoni.

Ky sistem funksionon më së miri në lojërat Aviator Crash, pasi ju lejon të mbani një nivel të qëndrueshëm rreziku, duke siguruar akoma që fitimet tuaja të rriten me secilën raund fitues. Shtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ky sistem duhet të përdoret me kujdes, pasi shpejt mund të çojë në humbje të mëdha nëse nuk keni fonde të mjaftueshme për të mbuluar bastet tuaja.

Taktikët e aviatorit 

Ekzistojnë disa taktika që përjetuan lojtarët e përdorimit të lojës për të rritur shanset e tyre për të fituar. Shtë e rëndësishme të kuptoni se cilat taktika janë me rrezik të ulët, me rrezik të mesëm ose me rrezik të lartë, në mënyrë që të zgjidhni qasjen më të mirë për gameplay tuaj. 

Taktika me rrezik të ulët 

  • Taktikat me rrezik të ulët janë të shkëlqyera për ata që duan të maksimizojnë fitimet e tyre pa marrë shumë rrezik. Një taktikë me rrezik të ulët është të presësh derisa loja të arrijë një numër të caktuar para basteve, të tilla si 2x ose 3x. Kjo rrit mundësinë tuaj për të fituar, pasi numri ka më pak të ngjarë të rrëzohet gjatë kësaj periudhe. 
  • Bast për numrat që nuk janë rrëzuar kohët e fundit. Kjo ju jep një shans më të mirë për sukses, pasi shanset e atyre numrave që rrëzohen janë më të ulëta se ato që janë rrëzuar tashmë në raundet e fundit. 

Taktika me rrezik të mesëm 

  • Taktikat me rrezik të mesëm janë mënyra më e mirë për të maksimizuar fitimet tuaja ndërsa ende merrni ndonjë rrezik. Një taktikë është të bësh bast për numrat që janë rrëzuar kohët e fundit. Këta numra kanë një shans më të lartë për t’u përplasur përsëri, kështu që nëse jeni me fat mund të merrni shpërblime të mëdha. 
  • Bast nëse numri do të rrëzohet apo jo. Kjo kërkon disa hamendje, por nëse jeni të suksesshëm në parashikimin e saktë mund të fitoni shpërblime të mëdha.

Taktika me rrezik të lartë 

  • Taktikat me rrezik të lartë duhet të përdoren vetëm nga lojtarët me përvojë të lojës pasi ato vijnë me një shans më të lartë të humbjes. Një taktikë është të bastosh sasi të mëdha në një numër të vetëm. Kjo është një veprim i rrezikshëm që mund të çojë në humbje të mëdha nëse numri bie, por gjithashtu ka potencial për shpërblime të mëdha nëse jeni me fat. 
  • Bast në numra me shumëzues të lartë. Këta numra kanë shanse më të larta për t’u përplasur, por nëse jeni të suksesshëm në parashikimin e saktë, mund të fitoni shpërblime të mëdha.

Strategjitë e rekomanduara nga ekspertët tanë

1326 Sistemi i Basteve ( Paroli Tactics ) për Fitimin e Parave në lojën Crash

Recommended Strategies from experts_1
Në këtë imazh mund të shihni strategjinë Paroli, e cila është një sistem i njohur i basteve me ruletë. Sistemi i basteve Paroli funksionon duke rritur madhësitë e basteve me fitore sesa humbje dhe përfiton nga fitimi i shiritave që mund të ndodhin në ruletë.

 

Sistemi i Basteve 1326 është një strategji agresive e basteve e krijuar posaçërisht për lojërat Aviator Crash. Qëllimi i Sistemit të Betimit të vitit 1326 është të maksimizojë fitimet tuaja duke bastisur më agresivisht me secilën fitore të njëpasnjëshme. Ky sistem funksionon duke rritur bastin tuaj pas çdo raundi fitues, në mënyrë që të përfitoni nga çdo shirit dhe të maksimizoni fitoret tuaja.

Avantazhi i këtij sistemi është se ju lejon të rritni fitimet tuaja shpejt kur jeni në një varg fitues. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se ky sistem duhet të përdoret me kujdes pasi mund të çojë në humbje të mëdha nëse nuk keni fonde të mjaftueshme për të mbuluar bastet tuaja. Si i tillë, Sistemi i Basteve i vitit 1326 përdoret më së miri kur keni një kuptim të mirë të mekanikës së lojës Aviator Crash dhe jeni të sigurt në aftësinë tuaj për të parashikuar kur një raund i pasuar ka të ngjarë do të përfundojë në sukses.

Kur përdorni këtë sistem, është e rëndësishme të mbani gjurmët e fitimeve dhe humbjeve tuaja në mënyrë që të mund të vlerësoni me saktësi përparimin tuaj dhe të bëni rregullime sipas nevojës. Për më tepër, është e rëndësishme të mbani mend se Sistemi i Basteve 1326 nuk duhet të përdoret si një sistem bastesh afatgjatë, pasi mbështetet shumë në fat dhe mund të përfundojë duke ju kushtuar më shumë para sesa bëni nëse nuk keni fonde të mjaftueshme për të marrë baste më të mëdha.

Strategjia e rafteve

Strategjia Staircase është një qasje e thjeshtë për të bërë bast në lojërat Aviator Crash. Qëllimi i kësaj strategjie është të rrisë në mënyrë të vazhdueshme bastin tuaj me çdo raund fitues. Për shembull, nëse filloni me një bast fillestar prej 5 UEC, atëherë duhet të ngrini bastin tuaj me 5 UEC sa herë që fitoni. Në këtë mënyrë ju mund të maksimizoni fitimet tuaja si fitimet nga rritja e rrumbullakët.

Kjo strategji kërkon që ju të jeni të durueshëm dhe të disiplinuar kur bëhet fjalë për bastet, pasi do të duhet të jeni në gjendje të parashikoni kur një raund i pasuar ka të ngjarë të përfundojë në sukses. Strategjia Staircase gjithashtu mbështetet shumë në fat, kështu që është e rëndësishme që të qëndroni të vetëdijshëm për çdo ndryshim në lojë që mund të ndikojë në shanset tuaja për të fituar.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se Strategjia e Staircase nuk duhet të përdoret si një sistem bastesh afatgjatë, pasi mbështetet shumë në fat dhe mund të përfundojë duke ju kushtuar më shumë para sesa bëni nëse nuk keni fonde të mjaftueshme për të marrë baste më të mëdha. Si e tillë, kjo strategji përdoret më së miri për përfitime afatshkurtra dhe kur keni një kuptim të mirë të mekanikës së lojës Aviator Crash.